De bästa kommoderna just nu

En kommod är en möbel och inredningsdetalj du finner i badrummet. En kommod har flera beståndsdelar och funktioner eftersom att den innehåller ett handfat. Under handfatet finner vi ett skåp för förvaring. Kommoder är en populär möbel i badrum och det finns det flera varianter att välja bland. I denna artikel kommer du att få en kort genomgång av de kommoder som är mest populära på marknaden just nu och passar därför allra bäst i det moderna badrummet.

Trä

När du öppnar din sökmotor och söker efter kommod kommer du snart märka att de flesta kommoder på marknaden just nu består till stora delar av trä. Sedan kan träet i sig skilja sig en hel del då de både kommer i ljust trä och mörkt trä. De kommer även i olika färger. Du ska välja det som passar bäst med din inredning. Om du till exempel inreder badrummet med en firma och de använder en grön färg, då kan en matchande kommod göra det där extra för att ta ditt badrum till nästa nivå.

Storlek

Kommoder kommer i flera olika storlekar. Det finns både större och mindre kommoder. Du ska välja storlek på kommod utefter hur stort din badrum är. Om ditt badrum är mindre kan en mindre kommod vara den bästa lösningen.

Förvaring

Eftersom att kommoder används för förvaring är det viktigt att du ser till att den kommod du väljer har bra lösningar. Många kommoder består av skåp med flera hyllplan där du har möjlighet att förvara dina saker. Hur mycket förvaring väljer du själv. Det finns kommoder som består av en lucka eller ett flertal hyllplan.

Bygg din egen kommod

Förutom att du kan köpa en kommod är det många som sett charmen i att bygga sin egna. Det har blivit väldigt inne att ta tillvara på gamla kommoder, putsa dem och använda dem i sitt badrum. Du kan också skapa din egen genom att hitta ett skåp, införskaffa porslin eller annat stenmaterial och handfat för att på så sätt fixa din egen kommod. Förutom att du kan ta tillvara på gamla möbler och omvandla dem till en kommod kan du också bygga din egen. Är du händig kan du bygga ditt eget skåp i trä för att sedan montera på handfatet.

No Comments

Post A Comment